Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g267g935kcal13.4g186.9g16g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g267g374kcal14.7g50.7g12g0g
Vispikerma Flora 20%267g588kcal8g13.4g53.4g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Mansikka 935g435kcal4.7g78.5g1.9g17.8g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka67g25kcal0.7g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g4821kcal83g698.2g166.6g35.6g
Valittu annoskoko1816g2411kcal41.5g349.1g83.3g17.8g
Annoskoko puolitettuna908g1205kcal20.8g174.6g41.7g8.9g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397