Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%450g540kcal13.1g20.3g45g0g
Philadelphia Light tuorejuusto225g428kcal17.6g7.7g36g0g
Parsakaali brokkoli 1126g395kcal52g22g3.4g28.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g19kcal0.9g3.6g0.1g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g2764kcal167.2g107.2g169g56.2g
Valittu annoskoko1818g1382kcal83.6g53.6g84.5g28.1g
Annoskoko puolitettuna909g691kcal41.8g26.8g42.3g14.1g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484