Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g584g993kcal116.8g0g58.4g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka417g146kcal11.7g19.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g2277kcal257g39.2g125.2g0g
Valittu annoskoko1835g1139kcal128.5g19.6g62.6g0g
Annoskoko puolitettuna918g569kcal64.3g9.8g31.3g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690