Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g50g53kcal4g7.1g1g5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g81g28kcal0.8g5.5g0.4g1.1g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g234kcal10.8g30.4g7.4g14g
Valittu annoskoko185g117kcal5.4g15.2g3.7g7g
Annoskoko puolitettuna92g58kcal2.7g7.6g1.9g3.5g
Arvot/100g100g63kcal2.9g8.2g2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167