Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g73g22kcal0.7g4.4g0.1g0g
Katkarapu, rainbow29g29kcal6.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g125kcal15.6g10g2.2g0.2g
Valittu annoskoko186g62kcal7.8g5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna93g31kcal3.9g2.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444