Tomaattikastike

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää tomaattimurska.

Maista maun ja käyttötarkoituksen mukaan.

Salsaan chiliä, pizzakastikkeeseen oreganoa, pastakastikkeeseen basilikaa ja timjamia jne. Jos käytät lihapulla- tai jauhelihakastikkeena, lisää (kypsät) lihat ennen haudutusta.

Hauduta 20 - 30 min ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g162g57kcal1.6g11g0.8g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g166kcal3.8g24.4g6g5.6g
Valittu annoskoko187g83kcal1.9g12.2g3g2.8g
Annoskoko puolitettuna94g42kcal1g6.1g1.5g1.4g
Arvot/100g100g44kcal1g6.5g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410808