Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria56g130kcal10.7g0g9.6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus58g38kcal0.9g8.8g0.1g0.8g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g35g14kcal0.5g2.9g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%35g30kcal0.4g1.6g2.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g426kcal25.2g27g24.6g1.6g
Valittu annoskoko187g213kcal12.6g13.5g12.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna94g107kcal6.3g6.8g6.2g0.4g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625