Tomaattikeitto

Kiehauta paseerattu tomaatti ja vesi.

Kun seos kiehuu, laita tuorejuusto.

Anna juuston sulaa ja hetken kuluttua lisaa paahtoleipä murennettuna joukkoon.

Voit ottaa reunat pois leivästä tai laittaa ne keittoon mukaan.

Anna hetkinen kiehua ja soseuta keitto soseuttimella.

Voit maustaa esim.

yrttisuolalla.

Huom: keitto pohjautuu joten muista hämmentää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti rainbow1002g351kcal10g69.1g5g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli200g321kcal16g8g26.1g0g
Ruispaahtoleipä Fazer, 700g (Fazer), annos 700g80g208kcal7.4g35.3g2.3g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3768g1760kcal66.8g224.8g66.8g10.2g
Valittu annoskoko1884g880kcal33.4g112.4g33.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna942g440kcal16.7g56.2g16.7g2.6g
Arvot/100g100g47kcal1.8g6g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254514