Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g124g34kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g518g544kcal41.4g72.5g10.4g51.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g834g292kcal8.3g56.7g4.2g11.7g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g2400kcal112.6g310.4g77.8g146.6g
Valittu annoskoko1899g1200kcal56.3g155.2g38.9g73.3g
Annoskoko puolitettuna950g600kcal28.2g77.6g19.5g36.7g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167