Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g9g16kcal1.8g0g1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g9g16kcal0.7g0.5g1.2g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g65kcal5g1g4.4g0.6g
Valittu annoskoko19g32kcal2.5g0.5g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.3g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395