Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 14g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2.7g11kcal0.8g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g48kcal2g1.4g3.6g0.6g
Valittu annoskoko19g24kcal1g0.7g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g125kcal5.2g3.7g9.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542