Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4g14kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Maito, Kevyt2.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 4.2g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g117kcal1.8g14.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko20g58kcal0.9g7.2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal0.5g3.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g297kcal4.6g36.7g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760