Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g2.9g10kcal0.1g2g0.2g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g2.9g4kcal0.2g0.5g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%2.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 10g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g52kcal1g7.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko20g26kcal0.5g3.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.3g1.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g133kcal2.6g18.4g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397