Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.4g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki3.1g8kcal0.4g0.2g0.6g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal1g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal0.5g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g65kcal2.6g5.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468