Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä12g44kcal0.7g3.7g3g0.1g
Valio maustettu rahka, vanilja4.8g7.6kcal0.3g0.8g0.3g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g2.9g4.3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g112kcal2g11g6.6g0.2g
Valittu annoskoko20g56kcal1g5.5g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g28kcal0.5g2.8g1.7g0.1g
Arvot/100g100g286kcal5.1g28.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640