Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.9g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Aprikoosihillo (Rainbow)2.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g4g22kcal0.3g1.3g1.7g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g164kcal2g14.2g10.6g0.6g
Valittu annoskoko19g82kcal1g7.1g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g41kcal0.5g3.6g2.7g0.2g
Arvot/100g100g422kcal5.2g36.6g27.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381