Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g2.9g2.7kcal0.6g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g13kcal1.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g7kcal0.7g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.6g1g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834