Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka4.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal2.6g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko20g12kcal1.3g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g63kcal6.7g1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690