Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g10g17kcal1.8g0g1.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g10g16kcal0.7g0.5g1.2g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal5g1g4.6g0.6g
Valittu annoskoko20g33kcal2.5g0.5g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.3g0.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g170kcal12.8g2.6g11.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395