Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g7.4g5.9kcal1.4g0g0.1g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g4.2g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.6g13kcal1g0g1g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g97kcal5.2g0.4g8.2g0g
Valittu annoskoko19g49kcal2.6g0.2g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal1.3g0.1g2.1g0g
Arvot/100g100g250kcal13.4g1g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213