Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g2.3g13kcal0.2g0.8g1g0.2g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g7.5g19kcal0.1g0.3g1.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal1.2g3.2g7.8g0.4g
Valittu annoskoko20g44kcal0.6g1.6g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.3g0.8g2g0.1g
Arvot/100g100g225kcal3.1g8.2g19.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146