Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g1.5g5.3kcal0.2g1g0g0g
Perunajauhot,rainbow3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g104kcal2.8g17.8g2.2g0g
Valittu annoskoko20g52kcal1.4g8.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal0.7g4.5g0.6g0g
Arvot/100g100g265kcal7.1g45.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746