Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g2.5g5.8kcal0.3g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g19kcal0.8g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko20g10kcal0.4g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g49kcal2g4.1g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070