J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 16g5.5kcal0g1.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.9g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g33kcal0g7.8g0g0.6g
Valittu annoskoko20g17kcal0g3.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0g2g0g0.2g
Arvot/100g100g86kcal0g20g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403