Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria5.9g14kcal1.1g0g1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus6.1g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%3.7g3.1kcal0g0.2g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal2.6g2.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g22kcal1.3g1.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g113kcal6.6g7.1g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625