Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g4.2g4.2kcal0.5g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g22kcal1.4g2.2g1g0g
Valittu annoskoko20g11kcal0.7g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g57kcal3.6g5.6g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113401