Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g5.4g5.7kcal0.4g0.8g0.1g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g25kcal1g3.4g0.6g1.4g
Valittu annoskoko20g13kcal0.5g1.7g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.9g0.2g0.4g
Arvot/100g100g63kcal2.5g8.6g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167