Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Poronpaisti 56g102kcal17.3g0g3.6g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g311kcal37.4g10.6g12g5.6g
Valittu annoskoko191g155kcal18.7g5.3g6g2.8g
Annoskoko puolitettuna95g78kcal9.4g2.7g3g1.4g
Arvot/100g100g81kcal9.8g2.8g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461271