Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton1410g2017kcal169.2g0g141g0g
Kuohukerma,valio,2dl235g799kcal4.7g7.1g82.3g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g24g172kcal0g0g18.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g212g1269kcal44.4g14g114.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g8514kcal436.6g42.2g712.6g0g
Valittu annoskoko1904g4257kcal218.3g21.1g356.3g0g
Annoskoko puolitettuna952g2129kcal109.2g10.6g178.2g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703