Turkkilaiset kebakot

Sekoita-muotoile 7 kebakkoa- paista 200/20min

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Janitai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1396g2317kcal265.2g0g139.6g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 70g30kcal6.8g0.3g0.1g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Korianteri, tuore, annos 20g100g20kcal2g4g0.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g5200kcal584.2g28.4g303.8g26.6g
Valittu annoskoko1904g2600kcal292.1g14.2g151.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna952g1300kcal146.1g7.1g76g6.7g
Arvot/100g100g137kcal15.3g0.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409678