Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g11g36kcal0.1g8.8g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g11g101kcal0g0g11.2g0g
Punajuuri 169g65kcal1.7g11.6g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g404kcal3.6g40.8g23g8.4g
Valittu annoskoko191g202kcal1.8g20.4g11.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna96g101kcal0.9g10.2g5.8g2.1g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634