Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 5000g14958kcal1142.5g0g1166.5g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g3333g1833kcal66.7g216.7g83.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1667g1417kcal23.3g73.3g116.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36415kcal2465g580g2733g0g
Valittu annoskoko10000g18208kcal1232.5g290g1366.5g0g
Annoskoko puolitettuna5000g9104kcal616.3g145g683.3g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071