Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g110g26kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Broilerisuikaleet47g57kcal10g0g1.9g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g302kcal23.6g10.8g17g5.8g
Valittu annoskoko193g151kcal11.8g5.4g8.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna97g76kcal5.9g2.7g4.3g1.5g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993