Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1285g271kcal15.4g43.7g2.6g27g
Hirvenjauheliha oma saalis428g480kcal94.2g0g12.9g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g111g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.2kcal0.3g1g0.1g0.7g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g1952kcal223g107.4g70.8g62.6g
Valittu annoskoko1944g976kcal111.5g53.7g35.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna972g488kcal55.8g26.9g17.7g15.7g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213407