Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl256g870kcal35.8g143.4g17.2g28.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl640g2240kcal89.6g409.6g19.8g35.2g
Juusto Oltermanni 17%320g694kcal96g0g54.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen640g211kcal21.1g31.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g64g576kcal0g0g64g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g9296kcal488.4g1193g310.8g127.2g
Valittu annoskoko1952g4648kcal244.2g596.5g155.4g63.6g
Annoskoko puolitettuna976g2324kcal122.1g298.3g77.7g31.8g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374