Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Maapähkinä 25g142kcal6.4g3.3g10.7g3.9g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g532kcal17g28.4g37.2g13.6g
Valittu annoskoko196g266kcal8.5g14.2g18.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna98g133kcal4.3g7.1g9.3g3.4g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.2g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474