Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g750g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Sipuli (kuorittu)750g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Maapähkinä 250g1420kcal64g33g107.5g39.5g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g75g675kcal0g0g75g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)75g15kcal0g4.9g0g0g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g5318kcal169.6g284.8g371.4g135.4g
Valittu annoskoko1960g2659kcal84.8g142.4g185.7g67.7g
Annoskoko puolitettuna980g1330kcal42.4g71.2g92.9g33.9g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474