Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy560g2968kcal44.2g179.2g235.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g15456kcal144.4g442.4g1450.4g0g
Valittu annoskoko1960g7728kcal72.2g221.2g725.2g0g
Annoskoko puolitettuna980g3864kcal36.1g110.6g362.6g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444003