Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 141g39kcal1.4g5.9g0.4g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g28g110kcal8.2g0.4g8.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana395g488kcal20.4g14.2g37.4g5.4g
Valittu annoskoko197g244kcal10.2g7.1g18.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna99g122kcal5.1g3.6g9.4g1.4g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542