Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g29g102kcal1.5g20.4g1.8g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g29g41kcal1.6g5.5g1.3g0g
Vispikerma Flora 20%29g64kcal0.9g1.5g5.8g0g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Mansikka 102g48kcal0.5g8.6g0.2g1.9g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka7.3g2.8kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g527kcal9.2g76.4g18.2g3.8g
Valittu annoskoko199g264kcal4.6g38.2g9.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna99g132kcal2.3g19.1g4.6g1g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397