Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g52g172kcal8.3g32.3g1g3.1g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g533kcal31.4g64.6g16.6g6.2g
Valittu annoskoko199g267kcal15.7g32.3g8.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna99g133kcal7.9g16.2g4.2g1.6g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.3g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141