Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g48g29kcal0.7g6.2g0g0.4g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g31g8.4kcal0.2g1.6g0.1g0.9g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g25g60kcal3.1g0g4.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.6g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g200kcal8.2g16g10.2g2.6g
Valittu annoskoko199g100kcal4.1g8g5.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna99g50kcal2.1g4g2.6g0.7g
Arvot/100g100g50kcal2.1g4g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070