Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g1.5g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.7g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g59kcal5.4g2.2g3g0.2g
Valittu annoskoko20g29kcal2.7g1.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g147kcal13.5g5.5g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110