Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima2.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Paprika, punainen2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)5.5g14kcal0.5g2.6g0.2g0.3g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)7.3g7.3kcal1.5g0.2g0.1g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g72kcal5.8g6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko20g36kcal2.9g3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.5g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g180kcal14.4g14.9g7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959