Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g117kcal2.2g17.2g4g0.4g
Valittu annoskoko20g58kcal1.1g8.6g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal0.6g4.3g1g0.1g
Arvot/100g100g290kcal5.5g42.8g10g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749