Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g3g2.9kcal0.6g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g14kcal1.4g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko21g7kcal0.7g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g35kcal3.4g1g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834