Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi3.1g11kcal0.4g2.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g56kcal4.2g5.2g2g0.4g
Valittu annoskoko21g28kcal2.1g2.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.1g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g135kcal10g12.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519