Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 100g299kcal22.9g0g23.3g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g67g37kcal1.3g4.3g1.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g728kcal49.4g11.6g54.6g0g
Valittu annoskoko200g364kcal24.7g5.8g27.3g0g
Annoskoko puolitettuna100g182kcal12.4g2.9g13.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.4g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071