Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka160g18kcal1.8g1.8g0.3g1.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g24g216kcal0g0g24g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g12g3kcal0g1g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g478kcal3.8g6.2g48.6g3.6g
Valittu annoskoko200g239kcal1.9g3.1g24.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g
Arvot/100g100g120kcal1g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706