Valkkarikastike kebabille

Sekoita kermaviili ja ranskankerma.

Mausta valkosipulijauheella, sitruunapippurilla, basilikalla yms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g100g124kcal3.2g4.1g10.5g0g
Kermaviili 10% (Lidl) (Naturis), annos 200g100g120kcal3g4.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g488kcal12.4g16.4g41g0g
Valittu annoskoko200g244kcal6.2g8.2g20.5g0g
Annoskoko puolitettuna100g122kcal3.1g4.1g10.3g0g
Arvot/100g100g122kcal3.1g4.1g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165083